A sok finomságnak sajnos ára van

Gyerekként én voltam oda a leginkább a csokoládéért a testvéreim közül. Egyszerűen nem tudtam ellenállni neki. Ez persze nem csak a csokikra volt igaz, de a süteményekre, a cukorkákra és fagylaltra is.

Nem is lehetett otthon édességet tartani, mert én képes voltam befalni mindent. Ezért a szüleim inkább csak pár naponta hoztak nekünk egy kis édességet, így nem volt rá esély, hogy túl sokat egyek ezekből a finomságokból.

Ez sajnos azonban megváltozott, miután elkezdtem iskolába járni. Az iskolában volt egy büfé, ahova minden nagyszünetben elmentem, hogy vásároljak magamnak egy tábla csokoládét. Egyszerűen nem bírtam magammal, ha édes dolgokról volt szó.

Később felnőttként sem tudtam lemondani ezekről az édes élvezetekről. Ráadásul pont a lakhelyem közelében van is egy kiváló cukrászda, ahova azért minimum hetente lejárok.

Tisztában vagyok vele, hogy a túl sok édesség káros az egészségemre, ezért egy kicsit már leálltam ezzel az életmóddal. Így, hogy már közeledek a negyvenhez, különösen mérsékelnem kell a különböző nyalánkságok bevitelét a szervezetembe.

Mostanában egyre többször vásárolok cukormentes változatokat is a kedvenc süteményeimből, amit a kezdetben nem ízlettek túlságosan, de már kezdem őket némileg megszokni. Még az a szerencsém, hogy az említett cukrászda oda figyel arra, hogy a kínálatában szerepeljenek a nulla cukrot tartalmazó változatok is.

Nem csak magam miatt tértem rá erre az útra, de a gyerekeim miatt is. Nem szeretném, hogy fiatalon elhízzanak a sok cukorkától, csokitól, süteményektől és egyéb finomságoktól. Persze ezek a dolgok azért néha beleférnek, de nagyon fontos a mértéktartás.

Az élet élvezetéhez szerintem hozzátartozik az is, hogy finomakat együnk, de az egészségünk mindennél fontosabb. Szükséges valamilyen egyensúly.

A sok édességnek nem csak az elhízás a hátránya, de sajnos a fogainknak sem tesznek valami jót. Ezt tapasztalatból tudom, mert a sok cukor bizony eléggé kikezdte a fogaimat. Leginkább emiatt bántam azt, hogy régen milyen sok nassolnivalót tömtem magamba. Ez egy nagy hiba volt, de szerencsére találtam megoldást.

A megoldás egy magán fogorvos budapest szolgáltatás jelentette, aminek egy kitűnő weboldala is van. Aki kíváncsi az internetes felületükre, annak csak annyi a dolga, hogy beírja a böngészőbe a fogorvosbudapest.info címet.

Erről a helyről tényleg csak a legjobbakat tudom elmondani. Itt nem csak egy olyan fogászati rendelőről van szó, ahol elsőrangú ellátást kapunk a legmodernebb eszközökkel, hanem ennél többről. Amiben különbözik ez a hely a többitől, hogy a páciensekben itt nem csak egy egyszerű beteget látnak, de észreveszik bennük az embert is. Eddig akárhányszor is jártam már náluk, mindig odafigyeltek arra, hogy a lehető legnyugodtabb állapotba kerüljek. Mikor valaki orvosnál jár, hajlamos némileg izgulni, ami rám különösen igaz volt. Hála nekik, ezt a problémámat sikerült megszüntetni, ugyanis a hozzáállásukkal és a kedvességükkel sikerült ezeket a rossz érzéseimet teljesen semlegesíteniük.

Ennek fényében most már biztos ti is értitek, hogy miért is szeretem ennyire ezt a magán fogorvos budapest városában.

Nekem már több problémám is volt a fogaimmal, de soha egyik esetben sem hagytak engem itt cserben. Ez egy tökéletesen felkészült, nagyszerű csapat, akiknek mindenre meg van a megfelelő válaszuk.

Javaslom nektek, hogy kicsit nézzetek szét az internetes felületükön is, mert ott sok olyan információt nyerhettek, ami megerősíti a fenti állításaimat.

A weboldalon például részletesen olvashatunk a rendelőben dolgozó szakemberekről is. Ezekből is az írásokból is kiderül, hogy a legjobb helyre kerülünk, ha őket választjuk. Itt betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen iskolákat végeztek el, és hogy milyen képesítésekkel rendelkeznek. Ez egy hihetetlenül precíz és lelkiismeretes csapat, akik hisznek abban, hogy csak a folyamatos önképzéssel lehet fenntartani a szükséges szintet. Érződik, hogy ez nekik nem csak egy munka, de egy hivatás is, melyet a lehető legmagasabb szinten űznek. Ráadásul nagyon sok nyelven, például angol, német, francia, is beszélnek az itt dolgozók, így akár a külföldi ismerőseinket is nyugodtan elhozhatjuk ide. Ennél többet szerintem nem is lehetne elvárni egy fogászati rendelőt vezető csapattól.

Kiemelném azért azt is, hogy ez a fogászati intézet milyen korszerű eszközökkel is van felszerelve. A legutóbb például az én estemben egy olyan gépet használtak, amit elektrokauternek neveznek, amiben az a fantasztikus, hogy úgy képes a szöveteket metszeni, hogy egyidejűleg még a vérzést is csillapítja.

Mit kapunk akkor, mikor a szakértelem találkozik a modern munkaeszközökkel? Tökéletes végeredményt, ami ebben a rendelőben is így van. Ilyen feltételek mellett egyáltalán nem meglepő, hogy én már csak ide vagyok hajlandó járni. Sosem voltam még ennyire elégedett semmilyen egészségügyi ellátással kapcsolatban sem.

Érthető, ha arra vagytok kíváncsiak, hogy itt milyen típusú szolgáltatások is találhatóak meg, és hogy azok mennyibe kerülnek. Ennek a megválaszolására is elég, ha meglátogatjátok a webes platformjukat.

Az „Áraink” menüpontban mindennek részletesen utána tudtok nézni ennek a kérdésnek a tekintetében. Gyorsan feltűnt nekem, hogy mennyire is barátiak az árak ennél a budapesti magán fogorvosnál. A szolgáltatásoknak itt kifejezetten hosszú listája van, így ebből is jól érezhetjük azt, hogy ide aztán tényleg bármilyen problémával betérhetünk, melyek a fogainkkal kapcsolatosak. Kifejezetten szimpatikus az is, hogy az állapotfelmérés, az árajánlat-készítés és a konzultációk ingyenesek. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon korrekt hozzáállás ettől a fogászati intézettől.

Észrevehető az is, hogy itt a szolgáltatások lefedik az egészségügyi és az esztétikai szempontokat is, hiszen mindkettő nagyon fontos. Én már voltam itt fogtömésen, gyökérkezelésen és foghúzáson is, és ezeket maximális eredménnyel és teljes magabiztossággal hajtották végre rajtam.

De ezen kívül nyugodtan fordulatunk ide például fogszabályozás céljából is. Én is elhoztam a fiamat ebből az okból. Itt sor került egy vizsgálatra és egy konzultációra, amit követően megtörtént a fogszabályozás kezelésének a tervének a megalkotása is. A fiamnak a fogazata tökéletesre sikerült, így az Ő esetében is igen jó döntést hoztam azzal, hogy őket választottam.

Ha már az oldalon vagytok, szerintem jó ötlet, ha elolvassátok az ott talált cikkeket is, melyek segítségével még inkább ráláthattok a fogak egészségének a világára.

A kapcsolatfelvétel nagyon egyszerű a fogászati rendelővel. Én általában a telefonjukat szoktam felhívni, ha szeretnék bejelentkezni, amit reggel kilenctől este hétig hívhatunk. Eddig mindig kaptam visszahívást, ha esetleg nem tudták volna azonnal felvenni.

A modernebb megoldások hívei használhatják az online bejelentkezést is, ahol minden fontos információt megadhatunk. Nekem eddig soha nem kellett sokat várnom a rendelőjükbe, hogy sorra kerüljek. A bejelentkezési rendszerüknek hála nagyon jól megoldják a páciensek logisztikáját. Ez a sokadik oka annak, hogy miért is szeretek annyira ide járni.