A sütiket nem nyomtatjuk, de tonerre azért a cukrászdában is szükség van

A cukrászdánkban a különféle édességeket természetesen nem nyomtatóval készítjük. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a munkánk során nem használunk nyomtatót. Nyomtatunk reklámanyagokat, étlapot és itallapot, fagyilistát stb.. A nyomtatások száma ráadásul nagyon meg is nőtt azóta, hogy a járványhelyzet miatt internetes rendeléseket is felveszünk, amihez számlákat kell nyomtatni. Emiatt a korábban megszokottnál gyakrabban kell tonert cserélnünk a nyomtatóban. A toner cserére eddig nem alakult ki bevett gyakorlatunk, így legutóbb hatalmas fejetlenséget okozott az, hogy váratlanul kifogyott a nyomtató. Természetesen amilyen gyorsan csak lehetett, elszaladtunk egy elektronikai üzletben. De ott éppen nem volt készleten olyan termék, amire nekünk szükségünk lett volna.

Amikor meséltem ezt a történetet egy grafikus ismerősömnek, megkérdezte, miért nem rendeltünk a nyomtatoalkatresz.hu-ról. Amikor pedig erre csak nagy szemeket meresztettem rá, azt mondta, keressek rá erre: Toner | Ingyenes Kiszállítás.

Toner | Ingyenes Kiszállítás

A nyomtatoalkatresz.hu weboldalon eredeti és utángyártott tonereket tudunk rendelni. A termékek között számos különböző márka (pl. Brother, Canon, Epson, HP stb.) nyomtatóihoz találunk garantáltan kompatibilis darabot. A márkák mellett sorozat és szériaszám alapján tudjuk keresni a tonereket, így ebből a webáruházból rendelve 100%-ig biztosak lehetünk abban, hogy a megrendelt tintakazetta passzol majd a készülékbe, amibe szánjuk.

Toner | Ingyenes Kiszállítás? Igen! A nyomtatoalkatresz.hu weboldalon amikor én ott jártam, jól észrevehető, zöld színű felirat hirdette, hogy a rendelések szállítási költsége 0 Ft. Az oldal információi szerint a díjtalan szállítás a visszavonásig érvényes, ezen kívül pedig sem mennyiségi, sem pedig költségre vonatkozó korlátozások nem vonatkoznak rá. Magyarul: tényleg minden rendelést díjmentesen szállítanak házhoz.

Villámgyors szállítás, nagyszerű árak

A nyomtatoalkatresz.hu-nál a szállításra sem kell sokat várni, így tényleg nagy segítséget jelentenek a nyomtatás gondtalan működésében. A legtöbb terméket mindössze 1-2 nap alatt kiszállítják. Ezek mellett a termékek mellett a weboldalon zöld színű pipát láthatunk.

Azokat a termékeket, amelyek mellett a pipa színe kék 1-4 napos határidővel tudják kiszállítani. A cég munkatársai kék pipa esetén igyekeznek minél gyorsabban pontosítani a kiszállítás várható idejét.

Abban az esetben pedig, ha valamelyik tétel mellett narancssárga homokórát látunk, a rendelés után fognak tájékoztatni minket a termék várható érkezéséről.

A gyors szállítás mellett a nyomtatoalkatresz.hu árak terén is remekel. Továbbá érdemes figyelni arra is, hogy ha a webáruházból vásárolunk, megéri azonos típusú tételből (pl. papírcsomag) 2 vagy 3 darabot vásárolni. Ezek a cuccok ugyanis nem kérnek enni, sokáig elállnak otthon vagy a munkahelyen, és több darab vásárlása esetén kedvezőbb darabárral lehetnek a miéink. A 2 és 3 darab vásárlása esetén érvényes kedvezmények tonerekre és tintapatronokra is vonatkoznak. Fontos – az oldal is felhívja rá a figyelmet -, hogy a mennyiségi kedvezmény akkor is érvényes, ha mondjuk azonos típusú tintapatronból egy fekete-fehér és egy színes nyomtatásra való darabot veszünk együtt.

Ha már papírcsomag és tintapatron…

A nyomtatoalkatresz.hu webáruházban természetesen nem csak eredeti és utángyártott tonereket lehet kapni. Hanem tulajdonképpen mindent, amire nyomtatás során vagy egy nyomtató működtetéséhez szükségünk lehet.

Rendelhetünk fekete-fehér és színes nyomtatásra alkalmas tintapatronokat. Olyan lézernyomtatóba való kellékeket, mint a dob vagy a fixáló. És számos különböző nyomtatópapírt az egészen egyszerű daraboktól a prémium minőségű fotópapírokig, vagy akár az egészen speciális igényű grafikai nyomtatásra alkalmas papírokig. Az üzlet tehát egyaránt jó választás lehet akkor, ha cégünknek, munkahelyünkre vásárolnánk eszközöket, és akkor is, ha otthoni nyomtatáshoz vadászunk cuccokat.

Keress rá, ha érdekel!