Az új motorgumimmal tudok már a cukrászdába menni

Szeretek cukrászdába járni. Úgy gondolom, hogy ezt sokan tartják felesleges luxusnak. Sőt, olyanok is vannak, akik csak azért járnak cukrászdába, hogy meg tudják mutatni, hogy nekik mennyi pénzük van. Én ezek közül egyik kategóriába sem tartozok bele, mivel én azért szeretek cukrászdába járni, mert egy kicsit ki tudok szakadni vele a hétköznapokból.

Nagyon oda szoktam figyelni arra, hogy mennyi pénzt költök. Ezért is fontos, hogy néha ezt el tudom engedni és ez általában cukrászdákban vagy kávézókban történik meg. Nincs is jobb annál, mint mikor a barátaidat meghívhatod egy süteményre és tényleg érzik, hogy fontosak neked. Emellett pedig szerintem mindenkit kicsit visszavisz a gyerekkorába is, amikor a nagymamája, vagy a szülei elvitték cukrászdába, miután sikeresen le tudott tenni valamilyen vizsgát. Egyedül randizni nem szeretek cukrászdában.

A cukrászdák tehát kicsit mindig a gyerekkort idézik nekem, a felnőtt koromnak azonban a legnagyobb részét a motorozás teszi ki. Azóta, hogy van jogosítványom, ezzel közlekedek mindenhova. Van azonban pár rész, ami nem a kedvencem ebben a hobbiban. Az egyik ilyen a motorgumi vásárlás, de már emiatt sem panaszkodhatok, mert rátaláltam a Motortire oldalára. Ez egy olyan webshop, ahol mindent el lehet érni, ami csak motorgumi.

Elsőre nem igazán akartam elhinni, hogy egy ilyen dolgot az interneten is el lehet végezni. Azonban ahogy rákattintottam a motorgumi akció feliratra és átkerültem a Motortire oldalára, rögtön tudtam, hogy ez volt a jó döntés. Miért éreztem ezt? Elsősorban azért, mert az oldal nagyon szépen volt kialakítva. A színek és a menüpontok is úgy voltak elosztva, hogy ne adjanak egyszerre túl sok információt és rögtön tudjuk, hogy mi merre van.

Eszembe jutott, hogy korábban mennyire szenvedtem azzal, hogy nem voltam biztos a motorom pár paraméterében. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki ezeket az adatokat nem tökéletes pontossággal tartja a fejében. A Motortire oldala azonban lehetőséget ad számunkra, hogy ne kelljen ezen stresszelnünk.

Ezt pedig a motorgumi keresővel teszik lehetővé. A keresőt bárki könnyen tudja használni. Egyszerűen csak belé kell táplálni azokat az adatokat, amelyeket érdemes tudni a motorunkról. Így pedig csak olyan gumikat fog kiadni, amik jók lesznek a járműhöz. Ez engem nagyon megnyugtatott, mivel én vagyok az a személy, aki négyszer megnézi a boltban az adott terméket, hogy biztos jó lesz-e az adott készülékhez.

De térjünk rá egy kicsit a motorgumi akció részre. Mindenki tudja, hogy motorgumit vásárolni nem egy olcsó mulatság. Sajnos mindenképpen meg kell csinálnunk, hiszen enélkül nagyon veszélyes lenne motorozni. A motorgumi akció keretében azonban nagyon méltányos áron tudunk hozzájutni a gumikhoz. A termékek ráadásul nem silány minőségűek, hanem a legjobb márkák, amiket csak ismerek. Ha van valakinek kedvenc típusa, azt is be tudja állítani egy szűrővel, így pedig csak azokat a gumikat fogja látni, amelyek ebbe a kategóriába tartoznak.

Nagyon rövid idő alatt meg tudtam venni így az új motorgumikat. Egy rossz szavam nem lehet a Motortire oldalára. Biztos vagyok benne, hogy akkor is az ő oldalukat fogom használni, ha éppen nem lesz motorgumi akció. Egyszerűen megváltozott az életem és nem kell aggódnom a kedvenc hobbim jóléte felől. Aki még nem próbált, mindenképpen adjon neki egy esélyt, a pozitív hatás szerintem nem fog elmaradni.