Egy cukrászda jobb, mint egy étterem!

Édesszájú vagyok, de azt gondolom, hogy ez a címből is már eléggé egyértelmű lehet a számotokra.

De azért az alakomra mindig is figyeltem, így csak ritkán eszem édességet, de mikor igen, akkor csak a legjobbal vagyok hajlandó megelégedni.

Ott van a kedvenc cukrászdám, ami bizony méregdrága, de cserébe a világ legfinomabb süteményeit lehet ott kapni.

A múltkor ott találkoztam a legjobb barátnőmmel is. Én mogyorókrémes süteményt kértem magamnak, ő pedig egy vaníliás tortaszeletet. Mindketten egy álomban éreztük magunkat, annyira finomak voltak!

Persze azért nem az édességet, de egymás társaságát is kerestük.

A barátnőm mesélte nekem, hogy felkeresett egy profi fotóst, mert szeretett volna igényelni egy glamour foto studio szolgáltatást. Elmesélte, hogy a fotós, akinél volt, egy nagyon felkészült, lelkes és elhivatott hölgy, akinek a neve Szoboszlai Kriszti.

Annyira elkezdett engem is érdekelni ez a dolog, hogy egyszerűen nem bírtam ki, és elkértem a fotós elérhetőségét. Mikor begépeltem a böngészőbe, hogy szoboszlaikriszti.hu egy csodálatos felületet kaptam.

Itt egy csomó szolgáltatásról lehet olvasni, melyek közül a glamour foto studio csak az egyik.

Én már eléggé régen álmodok arról, hogy a családomról készüljön egy profi fotósorozat, és szerencsére Kriszti ilyet is vállal. A weboldalán megtaláltam az elérhetőségeket, de én végül a legegyszerűbb megoldást választottam: az űrlap kitöltését. Az egész csak néhány perc volt.

A mi gyermekünk eléggé csibész, és féltem, hogy a fotózást majd megnehezíti, de Kriszti nagyon jól kezelte a helyzetet, és a fotózás teljesen rendben lezajlott. A képek fenomenálisra sikeredtek, és az egész családom csak úgy sugárzott rajta a boldogságtól.

Nagyon jó döntést jelentett, hogy Krisztit kértem fel erre a munkára. Az biztos, hogy őt fogom ajánlani majd mindenkinek a jövőben, pont úgy, ahogyan azt most nektek is teszem,

Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, de ha még egy kicsit bizonytalanok lennétek, akkor időzzetek el egy kicsit a weboldalon. Sok érdekességet fogtok ott találni, főleg, ha a blogra is ránéztek!