Háziállatok után is telitalálat a szárazhabos szőnyegtisztító gép

Valahol azt olvastam, hogy a macskák nem érzik az édes ízt, a kutyák pedig kifejezetten utálják azt.

Nem tudom, hogy kinek van igaza, ugyanis nekünk kutyánk és macskánk is van, és mindketten rajonganak a kedvenc cukrászdámból származó édességekért. Például a macskám oda van a francia krémesért, a kutyám pedig megőrül a fagylaltért.

Ezekre a rajongásokra magamtól nem jöttem volna rá, ha nincs egy drága gyermekem, aki előszeretettel eteti az állatokat ilyesmivel.

Ezzel még nem is lenne akkora nagy gond, ha nem az asztal alá dobná nekik ezeket az ínyencségeket.

Bevallom, én soha nem futottam el a házimunka elől, de amikor egy napon belül már sokadszorra szembesülök az ilyen kis „balesetekkel”, akkor kezd nagyon elegem lenni. Ahogy pedig egyre jobbra fordul az idő, úgy már kinn is megjelennek ezek a csoki és tejszín foltok, ugyanis a gyermekem a teraszon – természetesen a fehér kőlapokra – is ledobálja a kutyának és a macskának a különféle ételeket.

Már annyira utálom ezeket a ragacsos foltokat kívül-belül, hogy valóságos fóbiámmá vált az egész, és álmomban nagyméretű, ipari takarítógéppel takarítok ki mindent fénylőre és tisztára.

A minap az interneten böngészve találtam egy gyalog kísérős seprűgépet, amit nyílt területeken, illetőleg belső terekben is lehet használni. Ez a kis gép a TASKI BALIMAT 3300 névre hallgató, fantasztikus teljesítményű szárazhabos szőnyegtisztító gép.

Ezt a csodálatos szerkezetet a Greenway Kft. weboldalán, a greenwaykft.hu oldalon találtam meg. A roppant hatékony, 900 mm-es seprési szélességű, 60 l-es tartállyal rendelkező gép könnyű és egyszerű oldalsó seprűivel és görgőkeféivel mindent feltisztít.

A modellt bérelni lehet a Greenway Kft.hu-tól. A greenwaykft.hu weboldalán arról értesültem, hogy nagyságrendekkel jobb üzleti szempontból ezeknek a takarítógépeknek a bérlése, mint a megvásárlásuk.

A takarítógépek megvásárlása ugyanis jelentős anyagi terheket ró a vállalkozásokra, míg a takarítással foglalkozó cégeknek jelentős könnyebbségekkel jár a bérlés. Bérlés esetén ugyanis fix havi díjat állapítanak meg, mely a vállalkozásnak tervezhető költségeket jelent, melyek nem mellesleg azonnal elszámolhatók. Ezzel a megoldással a vállalkozások megkímélik magukat a nagy beruházási költségektől.

A Greenway Kft. továbbá nem számol fel szervízköltséget, tehát sem a javítás miatti kiszállásra, sem az alkatrész cseréjére, sem magára a munkadíjra nem kell további összegeket áldoznia a vállalkozásnak.

További érv a bérlés mellett; hogyha megváltoznak a bérlő vállalkozásának körülményei (elesik az adott munkától, vagy más jellegű takarítógépre van szüksége), akkor az adott gép bármilyen következmény nélkül, bármikor visszaadható a Greenway Kft. részére.

Ha tehát legközelebb bevásárlóközpontokban alacsony költségekkel megvalósuló, kockázatmentesen üzemeltethető, nagy teljesítményű takarítógépekkel találkozunk, például szárazhabos szőnyegtisztító géppel, akkor erősen meg van az esélye annak, hogy azokat az eszközöket a takarító cég a Greenway Kft-től bérli.