Szuper könnyen ment a céges egyedi póló készítése

Nem tudom, hogy gondoltátok-e volna, de szuper egyszerű dolog ám már manapság egy egyedi póló készítése. Nagyon szerettem volna, hogy a lányoknak a csapatban legyen valamilyen kedves, az emberek arcára mosolyt csaló opció, ami nekik is könnyedebb viselet, mint mondjuk egy blúz, de azért mégis kellően elegáns és az üzlet szempontjából is egységes kinézetet sugároz. Szóval ezért is döntöttem az egyedi póló mellett, ami végül egy félelegáns, galléros megoldás lett az általam tervezett mintával, a cukrászda logójával és mindenki nevével feltűntetve, hogy ezzel is személyesebbé tegyük a vásárlói élményt.

Amikor keresgéltem, hogy hol is gyártassuk le az egyedi céges pólóinkat, akkor nagyon sok cégen átfutott a szemem. A legtöbbel az volt a problémám, hogy nem volt fizikai üzletük, ahová be tudtam volna szaladni egyeztetni, megnézni a pólók minőségét és kiválasztani ezek alapján, hogy melyiket akarom. Ez nagyon fontos szempont volt nálam, hiszen még soha nem csináltattam ilyesmit és nem akartam alászaladni a dolognak. Nem akartam vakon választani, hogy mégis milyen anyagú és fazonú pólókra legyen rádolgozva a minta, hiszen nem célom, hogy nem komfortos, kényelmetlen és kellemetlen anyagú pólókban lófráljanak egész nap a kollégák.

Így találtam rá a lolmarkt.hu oldalra, akikkel az a nagy szerencsém volt, hogy nem csak az interneten voltak jelen, hanem a valóságban is megtalálhatók – több üzlettel is. Az országban 13 helyen foglalkoznak egyedi póló készítéssel és persze sok más egyedi termék készítésével. Emellet pedig egyértelműen vállalják, hogy kiváló minőségben készítik az egyedi megrendeléseket és persze maximálisan egyedi lesz a kivitel a remek anyagú pólókon. De mindezek mellett talán az volt még a sorsdöntően szimpatikus, hogy a megrendelést követően már 1-2 napon belül át lehet venni a legyártott darabokat. Tehát nagyon gyorsan is dolgoznak – ez nagyon sok mindent megkönnyít az előre gondolkozást illetően.

Szóval úgy voltam vele, hogy bomba ötlet lenne az egyedi póló készítés és ráadásul egy szuper céget is találtam hozzá, talán a legalkalmasabbat. Úgyhogy szépen bementem az egyik üzletükbe és az eladó segítségével kiválsztottam a pólókat. Különböző színekben, különböző méretekben ugyanazt a fazont. A mintának az elhelyezését is leegyeztettem, de erre vonatkozólag egyébként is kaptam segítséget, hogy milyen felbontásra lesz szükség minimum ahhoz, hogy szépen mutasson a pólókon. És akkor ezt követően ott hagytam az üzletet, hogy majd visszatérek a kész termékekért. Persze ki is küldték volna, ha azt választom, de olyan közel van hozzánk, hogy felesleges lett volna ezért plusz díjat fizetni.

A lolmarkt.hu-n nagyon sok okosság olvasható arról, hogy miért is olyan jó ötlet ez, illetve hogy az egyedi póló készítése még milyen alkalmakkor lehet jó, vagy indokolt. Amellett, hogy nagyon sok helyen be lehet hozzájuk ugrani az üzletben, akár Soroksáron, Debrecenben, vagy Nyíregyházán is, még a méretcserét is ingyenesen vállalják. Erre azt gondolom, hogy már nem igazán lehet nemet mondani.

Az egyedi póló készítésének és minden más egyedi termék gyártásának ár listáját megtalálhatjátok a lolmarkt.hu weboldalon – sok más hasznos információval együtt. De természetesen ha további kérdések maradnak bennetek, akkor keressétek őket bizalommal – nekem is készséggel válaszoltak írásban és telefonon is.

Ha egyedi póló készítése a tervetek, akkor találjatok egy jó mintát a neten, vagy készítsetek egyet saját ötletetek alapján, válasszatok hozzá egy szimpatikus pólót, vagy akár pulcsit és küldjétek el a megrendeléseteket a lolmarkt.hu oldalon. Nekem elhihetitek, hogy nem fogtok csalódni!