A cukrászdából is meg tudok rendelni bármilyen terméket

A cukrászdák egy időben nagyon fontos részét tették ki az életemnek. Ez az időszak főleg a gyerekkoromat foglalja magába. Nagymamámmal sokat jártunk „cukiba”. Általában akkor, ha valami nagy eredményt értem el, de sokszor minden különösebb indok nélkül is elindultunk egy finom krémesre. Olyan cukrászdákhoz voltam szokva, ahol minden csillog villog, a székek nagyon archaikusak és összességében úgy érzi magát az ember, mintha a nemesség tagja lenne. Talán emiatt történt meg később a nagy perspektíva váltásom a cukrászdákkal kapcsolatban. Meguntam ezt az álszent pompát.

Évekkel később azonban a cukrászdák egy új válfaját ismerhettem meg. Az egyik barátnőm nagyon szerette a kézműves süteményeket és több ilyen cukrászdába is elvitt. Az árak természetesen nem voltak alacsonyak, de a minőség sokkal jobb volt, mint egy átlagos cukrászdában. Azóta nem is szeretek sima cukrászdákba járni, mivel szinte ugyanazon az áron egy sokkal jobb terméket tudok megkapni.

Nem így van ez az online vásárlásnál! Sőt, talán még fordítva is van. Össze lehetsz most talán zavarodva, de mindjárt részletesen elmagyarázom, hogy miért lett egy Bestmarkt nevű oldal az egyik kedvenc internetes boltom. Azt tudni kell rólam, hogy azelőtt nem voltam egy nagy netes boltozó, így még nagyobb teljesítmény az, amit a Bestmarkt elért a hozzáállásom megváltoztatásában.

Elsőként csak simán megláttam egy „BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek” feliratot. Nem volt ebben semmi különös, csupán csak annyi, hogy a keresési találatok között az első helyen volt. Felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy rá is kattintottam erre a „BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek” feliratra. Már mikor beléptem az oldalra, akkor tudtam, hogy komolyan vehetem ezt a helyet. Nem kellett attól tartanunk, hogy a sok díszítőelem hatására el fogunk veszni. Az oldal letisztult volt és pont úgy választották meg a színeiket, hogy az véletlenül se zavarja a szemünket.

Már hetek óta egy jó, vezeték nélküli headsetet akartam beszerezni. Jártam pár informatikai és elektronikai boltban, de az ott található árak túl drágák voltak számomra. Aztán felléptem a Bestmarkt oldalára és a kezdőlapon található kiemelt termékek között kiszúrtam egy jó minőségű headsetet. A headset különlegessége az volt, hogy éppen le volt árazva. Már mikor az alap árat megláttam, akkor ledöbbentem, mivel sokkal kedvezőbb volt, mint bármi, amit rendes boltban láttam. Legfőképpen emiatt éri meg az interneten vásárolni. Rengeteg költséget meg tudnak spórolni a cégek azzal, hogy az áruházuk nem létezik fizikailag, ez pedig meglátszik az árakban.

Egyébként ezekről az árakról könnyedén tudtam tájékozódni, mivel jól láthatóan ki voltak írva. Egyértelmű volt, hogy melyik az eredeti és melyik az akciós ár. Azt tudom mondani, hogy még azoknak sem lesz gondja ezzel, akik nem látnak olyan jól. Tehát, még a nagymamám is nyugodtan böngészhet a Bestmarkt oldalán, olyan jó a kialakítása. A termékekhez tartozó leírások is hasonló minőségűek, mindent megtudhatunk róluk, amire csak kíváncsiak vagyunk. Ha pedig letekerünk, akkor azt is megnézhetjük, hogy milyen lehetőségeink vannak a kiszállításra.

Le is adtam a rendelést a headsetre és ezzel több, mint 15 000 forintot tudtam spórolni. Semmi panaszom nem volt a kiszállításra. A termékek alatt azt ígérik, hogy a rendelések 96 százaléka teljesül 2 munkanap alatt. Nálam is ezt történt és azóta áldom a napot, mikor rákattintottam a „BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek” feliratra.