A gyáli cukrászdában jártunk ismét

A családdal a gyáli cukrászdában jártunk ismét. Szeretjük ezt a helyet, mert nagyon hangulatos. Egyik ismerősöm épp a minap említtette ezt a cukrászdát, hogy ha még nem jártunk itt mindenképp próbáljuk ki, mert nagyon finom süteményeik vannak.

Sándor épp arról panaszkodott, hogy nagy felújításba kezdtek, ők is felvették a támogatást így most szeretnénk napelemet felszereltetni, de ehhez gázszerelőre van szükségük. A támogatást már elbírálták és meg is kapták, így most már a szakemberekkel kell egyeztetnie, hogy mikor tudják elkezdeni a felújítást.
Panaszolta szegény, hogy hosszú felújításra készülnek és nem is nagyon gondolta ezt végig kisgyerekek mellett. De nagyon örült, hogy sikerült egy megbízható céget találnia, akik a munkát elvezénylik.

A Topvízgázfűtésszerelő cég vállal gázcsövek cseréjét, javítását és átalakítását. Új ingatlanok esetén foglalkoznak a teljes belső gázhálózat kiépítésével. A gázkészülékek szakszerű be- és kikapcsolásában. De még akár a gázóra javítását és cseréjét is vállalják. Azaz lényegében bármiben tudnak segíteni, ami gázvezetékekkel kapcsolatos, a gázszerelő árak iránt pedig érdeklődhetünk a Topvízgázfűtésszerelő munkatársainál. 


Érdekes dolgot mesélt Sándor ismerősünk, miszerint létezik olyan, hogy gázszerelő és gázkészülék szerelő. Ez két különböző szakma és lehet, hogy a szakember, akit hívunk nem is ért mind a kettőhöz. A gázszerelő tehát a gázvezetékekkel, gázcsövekkel, azok kiépítésével és átalakításával, valamint a készülékek szakszerű bekötésével foglalkozik. Ezzel szemben a gázkészülék szerelő magukat a berendezéseket javítja és tartja karban, továbbá a ki- és bekötést ők is el szokták végezni.

A Topvízgázfűtésszerelő munkatársai értenek mind a gázszereléshez, mind a gázkészülék szereléshez. Csapatuknak megfelelő szakmai felkészültsége, a folyamatos továbbképzéseknek által kellőképpen magas, szinte mindenféle gázkészülékhez értenek és megbízható szerelést garantálnak. éppen ezért a gázkészülékek javítását is szívesen vállalják, kollégáik felkészültek az ilyen eshetőségekre is. Ha a gázkészülékkel van gond, legyen szó akár kazánról, bojlerről, konvektorról vagy tűzhelyről vedd fel velük a kapcsolatot, és a gázszerelő árak iránt is érdeklődj a Topvízgázfűtésszerelő munkatársainál.

Biztos mindenkinél előfordult már hogy gázkészüléke nem kapcsol be, vagy csak nehezen kapcsolt be. Esetlegesen azt érzi olyan mintha nem is fűtene. Vagy hangosabb, mint amilyen szokott lenni, netalán a távvezérlésnek van valami problémája. Kollégáik bármilyen problémát meg tudnak oldani! A szerelések során szükséges alkatrészeket is be tudják szerezni, ilyen jellegű nehézségek miatt sem kell aggódnunk!


Munkájukra minden esetben garanciát vállalnak, így biztosak lehetünk a garantált kitűnő munkában. Ha távozásuk után ismét jelentkezne ugyanaz a meghibásodás, díjmentesen visszatérnek és helyrehozzák, ami elmaradt!
Gázszerelő árak iránt érdeklődjön a Topvízgázfűtésszerelő munkatársainál.

Többféle gázkészülékkel foglalkoznak, többek között az Ariston, a D-ÉG, a Bosch kazánnal, a FÉG, a Biasi Turbo kazánnal. Ezeken kívül vállalnak bojler szerelést és javítást is. A gáztűzhely és a kombi kazán javítását. Kazán cserét és kondenzációs kazán javítást is vállalnak és foglalkoznak a gázkonvektorok cseréjével, javításával, illetve karbantartásával. Gázszerelő árak iránt érdeklődjön a Topvízgázfűtésszerelő munkatársainál.

A minap telefonon hívott egy kedves rokonunk. Ritkábban beszélünk, mert távolabbi rokon, de nagyon kedveljük őket. Meséltem neki a cukrászdáról és hogy milyen finom süteményeik vannak. Megbeszéltük, hogy következő hétvégén családosan meglátogatjuk és eszünk egy -egy finom krémest. Épp Budapesten nyílik egy nagyszerű kiállítás, amire már nagyon készültünk, egyúttal azt is megnézhetnénk közösen. Már alig várjuk a szombatot, hogy visszatérjünk a gyáli cukrászdába.