A Top Cégalapítás segítségével akár cukrászdát is nyithatsz

Szerettél mindig is sütni, de nem tudtál cukrászként kibontakozni? Csak beosztott voltál eddig és mindig vágytál arra, hogy főnök lehess? Most eljött a Te időd, hiszen a Top Cégalapítás segítségével létrehozhatod az első vállalkozásodat. Te döntesz arról, hogy Kft. vagy Bt. legyen, mindkettő cégforma esetén tudnak neked érdemben segíteni. Az sem probléma, ha nincs a saját neveden lévő ingatlanod, hiszen még székhely szolgáltatást is nyújtanak. És hogy mit jelent ez? Ha érdekel, akkor olvass tovább vagy látogass el a Top Cégalapítás-ra!

A székhely szolgáltatás nem jelent mást, mint hogy egy választott helyen (jelen esetben Budapesten vagy Újlengyelben) van lehetőséged székhelyet “bérelni” a Top Cégalapítástól a céged számára. Ez úgy zajlik, hogy kiválasztod a neked megfelelő csomagajánlatot az oldalon található három közül, majd felveszed velük a kapcsolatot. Még ezelőtt érdemes konzultálni a könyvelőddel, hiszen sok mindent vele kell leegyeztetned, hogy gördülékenyen haladhasson a cég bejegyzése majd a Top Cégalapítás ügyvédje által. és hogy mit is kell megbeszélnetek majd? Hát lesz pár dolog.

Egyeztetés a Top Cégalapítás-sal való találkozás előtt

Számos teendőnk lesz a könyvelővel, elsősorban a cégformának a meghatározása. Ebben ő tudja majd a legjobb segítséget adni számunkra, hiszen otthon van az adózási formákban és így segíthet majd számunkra kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ezt követően jöhet a tulajdonosnak és az ügyvezető személyének a meghatározása. Amennyiben minden feltétellel találkozol, akkor mindkét pozíciót birtokolhatod majd egy személyben, azonban ellenkező esetben keresni kell valakit aki megfelel minden előírásnak az ügyvezető személyére. A tulajdonosnak kevesebb pont van megszabva, oda lehet, hogy pont passzolni fogsz. Minden pont érvényes rád, ami a topcegalapitas.eu-n fel van sorolva? Szuper, akkor jöhet is a cég bejegyzése!

Szerencsére minden nagyon gyorsan és gördülékenyen fog zajlani, hiszen egy óra alatt mi túl és voltunk a konzultáción és még a bejegyzésen is. Minden fontos tudnivalóról tájékoztattak, bár nem nagyon volt rá szükség, hiszen én már előzetesen mindenről tájékozódtam az oldalon. Viszont nagyon jó volt, hogy kaptam egy ismételt megerősítést és a fennmaradó kérdéseimre is készséggel válaszoltak nekem.

Összességében teljes mértékben meg vagyok elégedve a céggel és a velem szembeni kommunikációjukkal is. A cégalapítás kifejezetten gördülékenyen ment és nem kellett aggódnom semmi felől az adminisztrációval kapcsolatban. Profi kezekben volt minden, nekem csak arra kellett figyelni, hogy az alapítást követő fontos teendőket elvégezzem minél hamarabb. Még aznap megnyitottam a bankszámlát a cégem számára és el is helyeztem rajta a bejegyzett tőkét. Azután pedig következhetett minden szépen sorban.

Hezitálsz még, hogy a vállalkozás lenne-e a legjobb döntés a számodra? Ha van megtakarításod és üzleti érzéked, akkor szerintem ez egy tuti ötlet lehet, főleg azért, mert a sütit mindenki szereti. Mire vársz? Nyisd meg a városod legmenőbb cukrászdáját!