Egy marcipántáska miatt találtam meg a legjobb táska webshopot

Mostanában elhalmoz az élet. Néha úgy érzem, nekem vannak a legjobb barátaim a világon. Akik egy méter magas tortával leptek meg a szülinapomon! Ráadásul a kedvenc cukrászdámban készíttették, ahol diabetikus csodákat is készítenek egyébként, mi több, olyan fantasztikus ízvilágban, hogy azok mindig arra emlékeztetnek, mikor még gyermekkoromban cukros dolgokat is ehettem.

Fantasztikus ajándékok sorát is kaptam tőlük, de egy valamit nem árultam el nekik!…

A torta tetején, a cukormentes, vegán marcipánfigurák közt volt egy nagyon szép táska-tortadísz, ami úgy gyönyörködtette a szememet, hogy sajnáltam megenni. Sőt, megjött a kedvem, hogy vásároljak magamnak (az ajándékok sora mellé még) egy ugyanolyat. Egy igazit. Egy olyan táskát, amit ugyanúgy néz ki.

Végül találtam is pont olyat, az annataska.hu-n, ahol egyébként mindenféle, általam is ismert táska márkák megtalálhatók. Az enyém egy Tamaris női válltáska volt, rózsaszín színben, szintetikus felsőrésszel. Csodálatos darab, azt hiszem ez volt a legjobb szülinapom valaha. Ez a nagyszerű táskaajándék magamnak csak a pont volt az i-re, de örülök, hogy megtaláltam az annataska.hu-t is, ha már ennyit kutattam a marcipánhoz hasonló darab után.

Leginkább, mert itt nagy a választék, jó áron. Az alábbi táska márkák elérhetők a listában: Jana, Anneke, Bugatti, Tamaris, Kimmidoll, Marco Tozzi, Dogs by Beluchi, és még ennél több is akad, amit nem sorolnak kiemelt kategóriába. Például azért, mert nincs olyan sok belőlük, de nézzétek át például az “Olasz táska” menüpontot, mert ott egész vegyes a kínálat. Mint írtam, én a Tamarisok között találtam meg a tökéletest, a nekem kitaláltat, és nagyon elégedett is vagyok vele. Nem csak ahogy kinéz, hanem használat alapján is.

Pontosan, centiméterben adták meg a táska méreteit és ugyanolyan az életben, mint amilyennek a képek alatt hittem – és a tortadísz alapján megálmodtam. Fogok ebből a netes boltból ajándékokat is rendelni, mert apróságok is akadnak a kínálatukban.

Szeretem még, hogy gyorsan szállítanak, kérhetem Pick-pack pontra, fizethetek számos úton-módon, nem csak egyféleképpen, bevallom, rendeltem egy pénztárcát is közben, ami épp ma jött meg, és szintén nagyon boldoggá tett, ezért is tört ki belőlem így leírva minden.

Annyira imádom a bőr dolgokat is… És sokan írják, akik innen rendeltek – itt-ott, a neten -, hogy nincs panaszuk, mert az annataska.hu-n csak a minőségileg ellenőrzött darabokat teszik be a kínálatba. Bőr anyagúakból főként. Van egy rakás olyan, ami kívül-belül az… És az ár-érték arány ehhez képest rendkívül ideálisnak tűnik, így két termék alapján, amit eddig a kezembe fogtam magam is. De irreálisan drágát a shopban sem láttam, se táskából, se semmiből.

Noha nyilván táska-márkafüggő ez, és az annataska.hu azért lefed tágabb kategóriákat is. Magyarán mondva, van ilyen is, amolyan is, nem mindenki a feltűnően elegáns bőr-dolgokért bolondul. Ebben a shopban rájuk is, és mindenkire gondolnak, de mindig reális áron, ami manapság kicsit sem mellékes – jegyzem meg!