Inox edény és fagyigép egy helyen, így készülnek finomságaink

Egy cukrászda ma már nem kimondottan csak a hagyományos értelemben működhet, hogy vegyesen van mindenféle finomság és fagyi. Sokkal több az olyan “házi” konyha, ahol inkább csak elő lehet rendelni ezeket a finom édességeket, tortákat és süteményeket és azt valaki otthon, a félprofi konyhájában készíti el valóban házi körülmények között. Vagy mégsem félprofi? Hiszen miért is ne lehetne a legmagasabb minősége azoknak is, akik egyébként a saját otthonukban vállalják ezeknek a termékeknek az elkészülését?! Nálunk kicsit nagyüzemibb ennél a berendezés, inox edény, fagyigép és persze minden megtalálható, ami a profi cukrászdai termékek elkészítéséhez kell, és még annál is több.

Most jöhet az a rész, hogy mi a titok. A titok nagyon egyszerű, hogy jó helyen kell beszerezni az eszközöket, így azok akár a munkában, akár a mindennapi főzésben jó szolgálatot tehetnek. A hunniakristaly.hu-t egy vállalkozói találkozón ajánlották nekem más vendéglátóipari szakemberek, akik onnan rendezték be a konyhájukat. Még csak kezdő voltam, ezért nem volt késő ahhoz, hogy én is innen rendeljem meg a felszerelésem nagy készét. Van itt aztán inox edény, speciális edények és gépek, berendezések kedvező áron a vendéglátás és gasztronómia minden területére.

Mitől annyival jobbak ezek az edények más termékeknél? A minőség. Természetesen lehet jó minőségű edényeket vásárolni más üzletekben is, itt inkább csak arra gondolok, hogy ezeket direkt a strapálásra gyártják. Azt kell, hogy kibírják, hogy hosszasan napi szinten vannak igénybe véve és nincs kivétel. Szóval tényleg arra vannak kitalálva, hogy az ember naponta többször, többfélét készítsen benne, közben meg nem baj, ha leesik, beütöd valahova, vagy más egyéb teljesen hétköznapi dolgok.

Például pont azt is megemlíti a hunniakristaly.hu, hogy az általuk forgalmazott inox edények javának egyébként különleges a fenékkialakítása is. Vannak ugyanis olyan termékek a kínálatban, aminek impact technológiával készített szendvics talpa van. Ez nagyjából annyit jelent, hogy az edény eredetileg egy kissé homorúra van gyártva, ami annyit tud, hogy hő hatására amikor elkezd melegedni és tágulni az anyag, akkora nem fog kipúposodni, hanem a megfelelő lapos, sík formát fogja felvenni, ezáltal pedig tökéletes maradhat a hőátadás. Egy indukciós főzőlapnál ez például elengedhetetlen.

Természetesen nem csak az inox edény a csúcsportéka, amit a hunniakristaly.hu-tól rendeltem. Vannak itt más egyéb berendezések is, amelyek között azt gondolom, hogy érdemes körülnézni a szakma szereplőinek. Hiszen tömérdek cukrászdai és fagyis kellék van, amit egy hozzám hasonló napi szintén használ. Vagy akár a csomagolástechnikát, ahogyan a szállításhoz szükséges eszközöket is meg lehet itt venni. Úgyhogy ha egy jó webáruház kell, akkor azt hiszem, hogy itt minden egy helyen van, ami csak egy vendéglátósnak, cukrásznak, szakácsnak, vagy bárki konyhai szakembernek kellhet.