Rendkívül nehezen találtunk gyertyát a szülinapi tortára

A kisfiam 5. születésnapjára szerettem volna valami igazán különleges tortát készíttetni. A legó a mindene, így az volt a terv, hogy ilyen témájú tortát fog kapni, viszont esélytelen, hogy én ezt vállalhatóan megsüssem. Ezért a Gyáli Cukrászdához fordultunk segítségért és tőlük rendeltük meg a tortát. Mikor elérkezett a nagy nap, átvettük az elkészült művet. A végeredmény elképesztő volt! Csodálatos legós tortát alkottak. Egy valami azonban hiányzott róla: egy 5-ös számgyertya.

Hogy az autónk esetén ne álljon fenn ilyen probléma, ide fordultunk segítségért: NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból. Persze arról fogalmam sem volt, hogy pontosan milyen gyertyák kellenek a kocsiba. Még jó, hogy az olajwebshop.hu szakértő a témában. A NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalon keresztül könnyedén eljutottunk ahhoz a segédlethez, mely annak meghatározásához nyújt támpontot, hogy pontosan milyen NGK gyertya szükséges a kocsiba.

NGK: első a gyertyák gyártásában

Az NGK a legnagyobb izzó- és gyújtógyár a világon. Szinte minden autóban ilyen alkatrészeket szerelnek be és pótalkatrészként is NGK termékeket szoktak elsősorban választani. Többek között például a Honda, a BMV, a Volkswagen csoport tagjai (Audi, Porsche, Seat, Volkswagen, Skoda), a Mercedes és a PSA csoport tagjai is ezt a márkát használják. Emellett a motorsportban, így a MotoGP-ben, a Forma1-ben és a Super GT-ben is előszeretettel alkalmazzák ezeket az alkatrészeket. Nem véletlenül jár az élen az NGK az ilyen típusú alkatrészek gyártásában.

Így válasszunk NGK gyertyát

Az NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalon egy kitűnő ábra szemlélteti a választás lépéseit. Első körben ki kell választanunk, hogy milyen típusú járműbe keressük a megfelelő gyertyát: motorkerékpárba, quadba, robogóba, személyautóba, stb. Ha ez megvan, egy legördülő menüből szükséges a jármű pontos típusát kiválasztani. Itt a gyártó és a modell megadásával máris közelebb kerülünk a megoldáshoz. A következő lépés a típus azonosítása. Ha ez megtörtént, a kereső cikkszám alapján felsorol nekünk több találatot is a gyertyákra vonatkozóan, amelyek megfelelőek lehetnek a járművünkbe. A cikkszámot már csak be kell írnunk a NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldal keresőjébe és máris előttünk van a tökéletes termék. Most már csak kosárba kell helyeznünk az árucikket és véglegesíteni a vásárlást!

Természetesen az is előfordulhat, hogy a segédlet használatával sem sikerül megtalálni a nekünk való gyertyát. Sebaj! Az NGK Gyújtógyertya – Gyertyák | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból származó termékekkel foglalkozó webshop munkatársai készséggel válaszolnak megkereséseinkre! E-mailben és telefonon is elérhetőek, de személyesen is felkereshetőek a négy budapesti üzlet valamelyikében, így Kelenföldön, Újpesten, Óbudán vagy Kőbányán. Itt személyesen is átvehetők a megvásárolt termékek ingyenesen, de a futárszolgálattal történő házhozszállítás vagy a csomagpontba kézbesítés is megoldható. 30.000 Ft feletti értékű rendelés esetén pedig a szállítás ingyenes.

Nos, azt gondolom, hogy az olajwebshop.hu boltnak hála sokkal egyszerűbb az autóba gyertyát venni, mint egy tortára. Több boltot is bejártunk, mire végre találtunk egy 5-ös számgyertyát. Még szerencse, hogy a Gyáli Cukrászda által készített csodatorta bírta a gyűrődést és nem folyt szét a kocsiban!